Böcker

Vintersnö viskar om livet genom fyra årstider är böcker för dig som tycker om vackra naturbilder och inspirerande, tänkvärda texter om livet och att vara människa.

Böckerna finns att köpa på Hedengrens bokhandel i Stockholm, Hälsokraft i Umeå och Åkerbloms Akademibokhandeln i Umeå.

 

Ur boken Vår

 

Ur boken Sommar

 

Ur boken Höst

 

Ur boken Vinter

 

Omdömen

”Denna underbara bokkvartett får mig att på djupet fundera över vad som verkligen är viktigt på riktigt i livet. Böckerna är även härliga att bara bläddra i en stund för att beskåda de vackra bilderna. Naturbilder gör gott för själen. Man kan med fördel läsa dem om och om igen.”

Sofia Ed

 

”Karolinas kärlek för naturen lyser genom alla bilder i dessa böcker. Jag älskar själv naturen och uppskattar att alla årstiderna och de vackra och magiska med dom får sin egen plats i varsin bok. Och texterna kommer inifrån. Långt in där själen och hjärtat har sitt fäste. Jag tycker det känns så äkta och genuint. Texterna lämnar också stort tolkningsutrymme och igenkänningsfaktorn är stor! De öppnar upp för egna reflektioner, känslor och tankar. Mycket glad att jag köpt dessa böcker.”

Erika

 

”Jag har böckerna lättåtkomliga för att när som helst kunna läsa lite poesi. Kunna njuta av vackra bilder och ibland är det något som just då dröjer sig kvar.”

Kicki

 

”Ibland när jag behöver en boost, eller en liten knuff framåt, brukar jag ta fram böckerna och läsa igenom några av mina favoriter. Kloka och vackra ord kan man aldrig få för mycket av. Tack för fina texter!”

Henrik